Gani Rüzgar Şavata, Ahmet Kaya’nın saldırıya uğradığı geceyi anlattı! Serdar Ortaç’a yüklendi

İki Gözüm Ahmet: Sürgün filminin yönetmeni Gani Rüzgar Şavata, Haberler.com’un YouTube stüdyosunda Ahmet Kaya’nın 1999 yılında uğradığı saldırıyla ilgili Serdar Ortaç’a yüklenerek ‘Sahneye çıkması şovmenlikten başka bir şey değil’ dedi.

Gani Rüzgar Şavata, Ahmet Kaya’nın saldırıya uğradığı geceyi anlattı! Serdar Ortaç’a yüklendi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.04.2024
A+
A-

Senarist, yönetmen, oyuncu ve yapımcı Gani Rüzgar Şavata, Haberler.com stüdyosunda Melis Yaşar’ın konuğu oldu. 5 Nisan’da vizyona giren İki Gözüm Ahmet: Sürgün filminin yönetmeni, Ahmet Kaya’nın 10 Şubat 1999’da uğradığı saldırıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

“SERDAR ORTAÇ’IN SAHNEYE ÇIKMASI ŞOVMENLİKTEN ÖTE DEĞİL”

Ahmet Kaya’nın yıllar önce uğradığı saldırıyla ilgili konuşan Şavata, “Ahmet Kaya’nın taşlanmasında kendimi sorumlu tutuyorum. 1999 yılında Diyarbakır’da sınır filmi çekiyordum. Beni de davet etti ama gelemedim, keşke gelseydim. Eğer ben gelseydim ya o gece barış sağlanırdı ya da ikimiz orada ölürdük. Burada kendimi suçlu görüyorum. O gecede kimi seyirci kaldı kimi taraf tuttu kimi de bertaraf oldu. Kimi de taşladı… Bunların arkasında biri vardı. Serdar Ortaç’ın kalkıp orada sahneye çıkması şovmenlikten öte değil. Peki onu sahneye çıkaran kimdi?” dedi.

Ahmet Kaya'nın saldırıya uğradığı geceyi anlattı! Serdar Ortaç'a yüklendi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.