EKONOMİ

Ünlü şarkıcı Kalben, evinde yapılan baskında uyuşturucu dolu kavanozu balkondan atmıştı. Emniyette verdiği ifadede sadece içici olduğunu belirten Kalben, savcılıktaki ifadesinin ardından yurt dışına çıkış yasağı aldı. Nöbetçi hakimliğe sevk edilen Kalben, adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle serbest bırakıldı.
09.05.2024
0
0
İzleyicilerin 'Hoşgeldiniz CHP'liler' diyen Cem Yılmaz'a tepki gösterdiği ve komedyenin sahneyi terk ettiği iddia edildi. Ancak gerçek, taşkınlık yapan izleyicilerin salondan çıkarıldıktan sonra Cem Yılmaz'ın sahneye döndüğü şeklinde oldu.
09.05.2024
0
0
Saruhan Hünel'in ameliyatı başarılı geçti ve sağlık durumu iyi. Aslı Hünel, operasyon sonrası yapılan açıklamada herkese teşekkür etti ve duaların şifa olduğunu belirtti. Saruhan Hünel ise hayatta sağlığın önemli olduğunu vurgulayarak gönül dolusu huzurun geri kalan her şeyden daha değerli olduğunu söyledi.
09.05.2024
0
0
Ersay Üner, yaş aldıkça daha genç gözüktüğünü söyledi. Programda Dilber'inin platonik olduğunu belirten Üner, ilişkide bir çizgisi olduğunu ve evlilikten korkmadığını ifade etti. Ayrıca, Demet Akalın ile yaşadığı aranın güzel olduğunu ve Mert Demir, Mabel Matiz, Edis gibi sanatçıları beğendiğini dile getirdi. Sezen Aksu ile düet yapmak istediğini belirten Üner,...
09.05.2024
0
0
REKLAM ALANI
Özel hayatlarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir çocukları Marsel'i kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. 2020 yılında gizlice evlenen ikili geçen ay Küçükçekmece Aile Adliyesi'nde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırdığı öğrenildi. Marsel adında oğulları bulunan çiftin, yakın çevresine anlaşamadıkları için ayrıldıklarını söylediği iddia edildi.
09.05.2024
0
0
İstanbul Cihangir'deki evinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ünlü şarkıcı Kalben, yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. Operasyonda evinde bulunan skunk maddesi ve para da el konuldu. Kalben, suçlamaları reddetti ve yurt dışına çıkış yasağı ile adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
09.05.2024
0
0
Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç, savcılıktaki ifadesinin ardından yurtdışına çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol şartıyla Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Evde yapılan aramada uyuşturucu madde ve para bulunduğu belirtilirken, şarkıcı suçlamaları reddetti ve paraların kendisine ait olduğunu söyledi.
09.05.2024
0
0
İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı ve müzisyen Kalben emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şarkıcı Kalben'in emniyetteki ifadesinde 'İçiciyim ben, satmıyorum' dediği öğrenildi.
08.05.2024
0
0
Muğla'da geçen yıl düzenlenen festivalde gelin ve damat rolü oynayan Didem Baka ve Halit Güneş, gerçek hayatta evlendi. Çift, sade bir düğünle dünya evine girdi.
08.05.2024
0
0
Cihangir'deki evinde uyuşturucu bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan ünlü şarkıcı Kalben'in evinde yapılan arama sonucunda 15 gram skunk maddesi ele geçirildi. Ayrıca evde bulunan para da el konuldu. Şarkıcı hakkında uyuşturucu ticareti suçlamasıyla işlem yapıldığı belirtildi.
08.05.2024
0
0
Türkiye'nin ünlü modacıları Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal, KKTC'de yaşadıkları sorunlar nedeniyle Türkiye'ye dönme kararı aldı. Mayruk ve Şansal, KKTC'de yaşanan bürokratik sorunlar ve sağlık hizmetlerindeki sıkıntılar nedeniyle atölyelerini kapattıklarını ve taşınmazlarını satışa çıkardıklarını açıkladı.
08.05.2024
0
0