Fallout Dizisi Yayın Tarihi Erken Çekildi

Amazon’un heyecanla beklenen Fallout dizisi için beklenmedik bir sürpriz yaşandı. Dizinin yayın tarihi, ani bir kararla başta 12 Nisan olarak belirlenenden daha erkene çekildi. Fallout dizisi, 10 Nisan’da izleyicilerle buluşacak. Tarih değişikliği, The Ghoul karakterini canlandıran Walton Goggins’in yer aldığı bir video ile duyuruldu. Prime abonesi olmayanlar için de bir sürpriz var, dizinin ilk bölümü Twitch yayıncılarının kanallarında da izlenebilecek. Fallout dizisi, Bethesda’nın efsanevi video oyun serisinin hayranları arasında büyük bir heyecan uyandırdı.

Fallout Dizisi Yayın Tarihi Erken Çekildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.04.2024
A+
A-

Amazon’un heyecanla beklenen Fallout dizisi için beklenmedik bir sürpriz yaşandı. Dizinin yayın tarihi, ani bir kararla başta 12 Nisan olarak belirlenenden daha erkene çekildi Gelin yeni yayın tarihine ve sebebine göz atalım.

Fallout dizisi yayın tarihi, 10 Nisan olarak belirlendi

Fallout dizisi için başlangıçta 12 Nisan olarak belirlenen çıkış tarihi, sonradan sonra 11 Nisan’a alındı. Şimdi çıkış tarihi bir kez daha bir gün öne alındı ve 10 Nisan’da izleyicilerle buluşacak. Tabii bu Pasifik saatine göre, Türkiye zamanına göre 11 Nisan’ın öğlen saatlerinde yayınlanacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.