İsrail’in kanlı Refah planı deşifre oldu! ABD’nin tepkisini çekmeden katliam yapacaklar

ABD Başkanı Joe Biden’ın, İsrail’in Refah’a geniş çaplı saldırıyla girmesi durumunda bu ülkeye silah göndermeyi durduracağını söylemesi sonrası Tel Aviv kanlı bir plan hazırladı. İsrail’in hazırladığı yeni plana göre, Refah’a kapsamlı kara harekatı yerine küçük operasyonlar yapılacak. Böylelikle İsrail’in, Washington yönetimini kızdırmaktan kaçınacağı ve Refah’ta katliamlara devam edeceği tahmin ediliyor.

İsrail’in kanlı Refah planı deşifre oldu! ABD’nin tepkisini çekmeden katliam yapacaklar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.05.2024
A+
A-

Gazzelilerin son sığınağı olan Refah kentine yönelik kara harekatı planlayan İsrail’in yeni oyunu deşifre oldu. ABD’nin karşı çıktığı kara harekatıyla ilgili Mısırlı bir yetkili, İsrail ordusunun, Refah’ta kapsamlı bir operasyon yerine küçük operasyonlar yapacağını ve Washington yönetiminin tepkisini böylelikle bertaraf edeceğini ifade etti.

İSRAİL REFAH’TA KÜÇÜK OPERASYONLAR YAPACAK

Mısırlı bir yetkili, ABD’nin Refah’a düzenlenecek bir saldırıya tepki göstereceğini açıklamasının ardından Binyamin Netanyahu hükümetinin yeni bir plan hazırladığını söyledi. Tel Aviv’in kanlı planına göre, İsrail ordusu Refah’a tek bir kapsamlı operasyon yaparak ABD’nin tepkisini çekmek ve desteğini kaybetmek yerine farklı bölgelerde daha küçük operasyonlar yapacak. Tel Aviv yönetiminin, bu plana göre ABD’nin tepkisini çekmeden ve Joe Biden hükümeti ile ilişkileri bozmadan Refah’a saldıracağı tahmin ediliyor.

İsrail'in kanlı Refah planı deşifre oldu! ABD'nin tepkisini çekmeden katliam yapacaklar

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.