Meksika’da kadınların etek altı fotoğraflarını çeken profesör suçüstü yakalandı

Meksika’da bir üniversitede görev yapan profesör, fuar sırasında kadınların etek altı fotoğraflarını çekmeye çalışırken suçüstü yakalandı. Melissa adını kullanan bir mağdurun paylaştığı viral video, profesörün mide bulandıran hareketini belgeledi. Olayın ardından üniversitedeki işinden atılan genç profesör, ağır cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Meksika’da kadınların etek altı fotoğraflarını çeken profesör suçüstü yakalandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.05.2024
A+
A-

Meksika’da bir üniversite profesörü, bir fuar sırasında kadınların etek altı fotoğraflarını çekerken yakalandıktan sonra görevinden atıldı ve ağır cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

KADININ ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN DURDURULDU

Melissa adını kullanan bir mağdurun paylaştığı viral videoda, Miguel Pérez adındaki 40 yaşındaki profesörün, 2 Mayıs’ta Puebla’da bir yemek siparişi veren bir kadının eteğinin altına sol ayakkabısını kaydırıp yerleştirdiği görülüyor. Pérez, kadının farkında olmadığı bir anda daha iyi görebilmek için ayakkabısını kadının ayaklarının arasına sokmaya çalıştı. Melissa durumu fark edip kadını uyarması üzerine, Pérez çıkışa doğru yönelirken, Melissa’nın erkek arkadaşı tarafından durduruldu.

Meksika'da kadınların etek altı fotoğraflarını çeken profesör suçüstü yakalandı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.