CHP lideri Özel ilk kez açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmemde kendisine dosya sundum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesine dair yeni bir detay paylaştı. Erdoğan’a bir dosya sunduğunu söyleyen Özel, ‘Ben sayın Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmede, ilk kez söyleyeceğim, yaptığımız dış temaslar hakkında bilgi verdim. Filistin için sol ve sosyalist partilere yazdığım mektuplar, SPD konuşmam, Türkçeleri sayın Cumhurbaşkanına verdiğim dosyalarda var.’ ifadelerini kullandı.

CHP lideri Özel ilk kez açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmemde kendisine dosya sundum
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesine ilişkin yeni detaylar paylaşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan’a bir dosya sunduğunu belirtti. Özel, “Ben sayın Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmede, ilk kez söyleyeceğim, yaptığımız dış temaslar hakkında bilgi verdim. Filistin için sol ve sosyalist partilere yazdığım mektuplar, SPD konuşmam, Türkçeleri sayın Cumhurbaşkanına verdiğim dosyalarda var.” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Habertürk canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmeden bahseden Özel, yeni detayları paylaştı.

CHP lideri Özel ilk kez açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmemde kendisine dosya sundum

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.