Tolunay Kafkas’tan Feghouli’ye verilen cezaya tepki: Anlama özürlüler var

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, PFDK’nın Sofiane Feghouli’ye verdiği 5 maçlık cezaya sert bir tepki gösterdi. Kafkas, olaylı Trabzonspor – Fenerbahçe maçına dikkat çekerek ”Adil olmak çok zor. Daha ileri gitmek istemiyorum. Kendi çıkarım ve menfaatim için bir şey konuşmuyorum. Bazı anlama özürlüler var, onlara da çok sinirleniyorum” dedi.

Tolunay Kafkas’tan Feghouli’ye verilen cezaya tepki: Anlama özürlüler var
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Trabzospor’u konuk edecek Fatih Karagümrük’te teknik direktör Tolunay Kafkas, karşılaşma öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“TRABZONSPOR’A ÖNLEM ALDIK”

Tolunay Kafkas, maç değerlendirmesiyle ilgili olarak “Trabzonspor güçlü ve iyi bir takım. Trabzonspor’un da hedefi kupayı kazanmak. Biz de finale çıkmak istiyoruz. Oyunun gelişimi bizim lehimize olabilir eğer maç planımız istediğimiz gibi tutarsa. Bugün ben ümitliyim. Trabzonspor’un bazı opsiyonlarına önlem aldık. Özellikle nasıl pres yapacağımızla ilgili ilk maçta sıkıntılar yaşamıştık. Şimdi biraz daha pres yapabilecek oyuncu sayımız fazla. Umarım bugün o gücümüzü ortaya koyar ve tur atlayan taraf biz oluruz” ifadelerini kullandı.

Tolunay Kafkas'tan Feghouli'ye verilen cezaya tepki: Anlama özürlüler var

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.