Cumhuriyet ve Adalet Partisi Başkanı Ahmet Sevim’in Basın Açıklaması

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Başkanı Ahmet Sevim’in Basın Açıklaması
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Başkanı Ahmet Sevim’in Basın Açıklaması

CHP’nin Dem kontenjanından Toroslar Belediyesi meclis üyesi seçilen Bejna GÜNEY’in eski Twitter hesabında terör örgütü PKK’nın uzantısı YPG’ye olan desteğini gösterdiği ve tabii ki tüm terör sempatizanları gibi teröristbaşı vatan haini Öcalan denilen şahsı öven tivitleri ortaya çıkmış. Tabii ki CHP’nin cemaziyelevvelini bilen insanlar buna şaşırmadı ancak sosyal medyada hem bu vatan hainlerine destek verip hem de utanmadan ikiyüzlü davranan kişileri gördük.

CHP’nin içinde bulunduğu terör girdabı, Kobani olaylarıyla insanları birbirine düşürüp ‘’Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz!’’ diyerek milleti birbirine kırdıran faşist Selahattin Demirtaş’a yollanan selamlardan da biliyoruz. Vatandaşlarımız hatırlayacaktır ki CHP Kurultayı’nda seçim canavarı (!) Kılıçdaroğlu giderken, Dersimci tayfanın müridi Özel de gelirken Selahattin Demirtaş’a selam söylemişti!

Terör sempatizanlarıyla çevrili olup hala utanıp sıkılmadan şehitlerimizi anma çabasına girişen CHP’liler, Dersimli tayfadan kurtulduğunu düşünürken doğrudan Kandil Tayfası’ndan emir alır hale gelmiştir. Terör örgütlerinin FETÖ/PDY , PKK ve YPG gibi farklı farklı versiyonlarının hepsinin CHP çatısı altında toplanması, ülkemize CHP aracılığıyla gizliden gizliye ama aslında aleni şekilde çekilecek bir operasyonun işaretidir. CHP’nin içerisindeki gerek devletimizi sindirememiş ve gerekse gizliden gizliye milletimize düşman olan, dinimizi yok etme niyetindeki teröristlerin sayın cumhurbaşkanımız karşısında Allah’ın izniyle hiçbir şansı bulunmamaktadır. Ancak CHP’nin içindeki bu terör sempatizanlarını devletimiz şimdilik takip ediyor, asıl şebeke açığa çıktığında milletimiz bu CHP seçmeninin her şeye rağmen yine de CHP’ye oy verdiğini görecek ve bu ülkenin düşmanlarını tespit edecektir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.