Kızını öldürmeye teşebbüs eden suç makinesi yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kızına karşı kasten öldürmeye teşebbüs eden ve toplamda 38 suç kaydı bulunan şahsı yakaladı. Y.Y. isimli şahıs, kızına karşı işlediği suçun yanı sıra kasten yaralama, tehdit, hakaret, 6284 Sayılı Kanun’a muhalefet, kişilerin huzur ve sükunetini bozma, kötü muamele suçlarından da kaydı bulunmaktadır. Emniyetteki işlemlerinin ardından Y.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kızını öldürmeye teşebbüs eden suç makinesi yakalandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

Kızını öldürmeye teşebbüs eden suç makinesi yakalandı

KAYSERİ – Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; kızına karşı kasten öldürmeye teşebbüs eden ve toplamda 38 suç kaydı olan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; kızına karşı ‘Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçunu gerçekleştiren ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunmamakla birlikte ‘Kasten yaralama’, ‘Tehdit’, ‘Hakaret ‘, ‘6284 Sayılı Kanun’a Muhalefet’, ‘Kişilerin Huzur ve Sükunetini Bozma’, ‘Kötü Muamele’ suçlarından toplam 38 suç kaydı olan Y.Y. yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Y.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.