Bahçeli, Mehmet Şimşek’e sahip çıktı: Her zaman arkasındayız

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, ‘Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanı’mızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim.’ ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Mehmet Şimşek’e sahip çıktı: Her zaman arkasındayız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.04.2024
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi grup toplantısında konuştu. Konuşmasında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e destek veren Devlet Bahçeli, ‘yerel halk’ ifadesi nedeniyle yönelttiği eleştirilerin Mehmet Şimşek’e yönelik olmadığını açıkladı.

“HİÇ KİMSE NİYET OKUYUCULUĞUNA TEŞEBBÜS ETMESİN”

Bahçeli, son günlerde Bakan Şimşek ile kendisi arasında soğuk rüzgarlar estiği yönündeki iddialar üzerine “Hiç kimse çalı dibi yoklamasın, niyet okuyuculuğuna teşebbüs etmesin. Hazine ve Maliye Bakanı’mızın her zaman arkasındayız.” dedi.

Bahçeli açıklamasının devamında “Fiyat ve finansal istikrarla beraber, insanımızın mağdur olduğu hayat pahalılığı ve enflasyon baskısı doğru politikalarla telafi edilecek, fırsatçıların, açgözlülerin yakasından tutulacaktır.

Cumhur İttifakı’nın tasfiyesine ve sonlanmasına ümit bağlayanlar, size kötü bir haberim var, Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak ve ayakta kalacaktır.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.