Popüler retro oyun emülatörü Delta, iPad’lere geliyor

Popüler retro oyun emülatörü Delta, iPad’lere geliyor. Geliştirici Riley Testut tarafından neredeyse tamamlanan Delta’nın iPad versiyonu, kontrol cihazı görünümlerinin tamamlanması ve hataların düzeltilmesiyle kullanıma sunulacak. Delta’nın iPad’e gelmesiyle birlikte oyuncular daha büyük bir ekranda retro oyunların tadını çıkarabilecekler.

Popüler retro oyun emülatörü Delta, iPad’lere geliyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.04.2024
A+
A-

Retro oyun tutkunlarının bildiği üzere geçtiğimiz haftalarda App Store’da artık emülatörler indirmeye açıldı. Bunun üzerine bir güzel gelişme daha yaşandı. Popüler retro oyun emülatörü Delta, iPad’lere geliyor. Delta’nın iPad versiyonu geliştirici Riley Testut tarafından neredeyse tamamlanmış durumda.

Delta retro oyun emülatörü iPad için neredeyse hazır

Geçtiğimiz hafta sonu Threads platformunda yapılan bir duyuruyla Testut, Delta’nın iPad için neredeyse tamamlandığını ve sadece kontrol cihazı görünümlerinin tamamlanması ve bazı hataların düzeltilmesi gerektiğini belirtti. Başlangıçta Delta’nın iPad’e getirilmesi geliştirme öncelikleri arasında yer almıyordu çünkü planlar, emülatörün çıkışını sınırlı bir şekilde alternatif uygulama mağazası AltStore PAL aracılığıyla gerçekleştirmekti ve bu platform iPad’i desteklemiyordu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.