Kayseri’de Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğitimi Gerçekleştirildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Çözümleri’ konulu eğitim programı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Programda, katılımcılara madde bağımlılığı hakkında bilgiler verildi.

Kayseri’de Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğitimi Gerçekleştirildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.04.2024
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde “Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Çözümleri” konulu eğitim programı gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programda, katılımcılara “madde bağımlılığı nedir?”, “uyuşturucu maddeye başlama nedenleri”, “bağımlılık döngüsü” gibi konularda bilgiler verildi.

Etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Oğuzhan Postallı, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık, komiser Turgay Akbaş ve polis memuru Ümmügülsüm Gül Turhan ile Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.