Milli yıldıza 3 dev talip! İstediği şansı bulamayan Arda Güler, Madrid’den ayrılmaya hazırlanıyor

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, forma şansı bulamadığı için ayrılık ihtimaliyle gündemde. İspanyol internet sitesi Realmadrid Exclusivo’ya göre AC Milan, Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen, genç futbolcuya ilgi gösteriyor. Florentino Perez’in ise Arda’yı Almanya’ya gönderme düşüncesi var.

Milli yıldıza 3 dev talip! İstediği şansı bulamayan Arda Güler, Madrid’den ayrılmaya hazırlanıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.04.2024
A+
A-

Sezon başında Fenerbahçe’den İspanyol devi Real Madrid’e transfer olan milli yıldızımız Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti’den istediği forma şansını almadı. Son oynanan Mallorca karşılaşmasında süre alamayan ve moralinin bozuk olduğu iddia edilen genç futbolcunun hem ayrılık ihtimali hem de talipleri her geçen gün artıyor.

3 DEV KULÜP İSTİYOR

İspanyol internet sitesi Realmadrid Exclusivo’da yer alan habere göre yıldız futbolcuya Avrupa’nın 3 dev kulübü talip oldu. Haberde, “Arda Güler’in Real Madrid’deki sezonu iniş çıkışlarla dolu. Ancak genç Türk, tüm bu zorluklara rağmen üç büyük kulübün radarına girmeyi, değerini ve kalitesini kanıtlamayı başardı.

PEREZ GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYOR

Önümüzdeki yaz için teklifler masada ve Florentino Perez, gelecek vaat eden genç oyuncusunu bu sezon Almanya’ya gönderme konusunda ciddi düşünüyor.

MILAN ARDA’YA SICAK BAKIYOR

Arda Güler’in bu sezon Real Madrid’de az şans bulması üç kulübün ilgisini çekerken; AC Milan orta sahasını güçlendirmek için Türk oyuncuya sıcak bakıyor. Ayrıca İtalyan devinin, Madrid ile iyi bir ilişkisi var.

Ancelotti'nin formayı vermediği Arda Güler, bavulunu topladı gidiyor

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.