Shakira, İngiliz aktör Lucien Laviscount ile ilişkiye başladı

İspanyol futbolcu Gerard Pique ile ilişkisini bitiren Shakira, yeni albümü için rol aldığı İngiliz oyuncu Lucien Laviscount ile ilişkiye başladı. Ancak Shakira’nın arkadaşları, Laviscount’un kendi şöhreti için Shakira’yı kullanmasından endişeli.

Shakira, İngiliz aktör Lucien Laviscount ile ilişkiye başladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.04.2024
A+
A-

İspanyol futbolcu Gerard Pique ile 11 yıllık ilişkisini iki yıl önce bitiren Shakira, İngiliz aktör Lucien Laviscount ile ilişki yaşamaya başladı.

Shakira, yeni albümü “Las Mujeres Ya No Lloran”ı (Kadınlar Artık Ağlamıyor) geçen hafta çıkardı ve klibinde rol aldığı İngiliz oyuncu Lucien Laviscount ile ilişkiye başladı. Ancak Shakira’nın arkadaşları, henüz büyük bir üne sahip olmayan Laviscount’un, Shakira’yı kendi şöhreti için kullanmasından endişeli.

47 yaşındaki Shakira ile 31 yaşındaki Laviscount, “Punteria” klibinde birlikte rol almışlardı ve kaynaklara göre bu samimi pozlar aralarında romantik bir ilişkiye yol açmıştı. Ancak Shakira’nın arkadaşları, Laviscount’un, Shakira’nın duygularını sömürmekten endişe ediyorlar.

Daily Mail’e konuşan kaynaklar, Laviscount’un daha önce birlikte olduğu kadınların Shakira’dan oldukça farklı olduğunu ve Shakira’nın onu kullanmasından endişe ettiklerini söyledi. Shakira, 2022’de uzun süreli partneri Gerard Pique ile ayrıldıktan sonra Laviscount’la ilişkiye başladı. Pique, Shakira’yı aldatmış ve ilişkisi Marti ile kamuoyuna açıklamıştı.

Shakira’nın iki çocuğu var: 11 yaşındaki Milan ve 9 yaşındaki Sasha. Shakira, İngiliz oyuncuyla şubat ayında klibin çekimleri sırasında tanıştı ve klibin yayınlanmasının ardından New York’ta bir İtalyan restoranında romantik bir yemeğe çıktılar.

Son zamanlarda verdiği bir röportajda ünlü şarkıcı, “Şimdi erkeklerin ağlama zamanı” diyerek erkeklerin acılarını ve duygularını ifade etmeleri gerektiğini vurgulamıştı.

Shakira, İngiliz aktör Lucien Laviscount ile ilişkiye başladı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.