Muhabirin sorusu DEM Parti Eş Genel Başkanları’nı sinirlendirdi: Ne alakası var şu anki gündemimizle?

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları Van’daki mazbata krizine ilişkin konuştu. Bir muhabir, Bakırhan ve Hatimoğulları’na, DEM Partili Van adayı Abdullah Zeydan’ın geçmiş yıllarda yaptığı açıklamaya ithafen soru sordu. Bakırhan ve Hatimoğulları, muhabirin “Abdullah Zeydan’ın PKK’yı övücü sözlerine (PKK sizi tükürüğüyle boğar) katılıyor musunuz?” sorusuna tepki göstererek, “Ne alakası var şu anki gündemimizle?” dedi.

Muhabirin sorusu DEM Parti Eş Genel Başkanları’nı sinirlendirdi: Ne alakası var şu anki gündemimizle?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.04.2024
A+
A-

Van‘da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan yerine AK Partili aday Abdulahat Arvas’a mazbata verilmesi ortalığı karıştı. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, konuya ilişkin bir muhabirin, Abdullah Zeydan’ın terör örgütü PKK’yı övücü sözleriyle ilgili sorusuna sert tepki gösterdi.

31 Mart yerel seçiminde Dem Parti’den Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın seçilme hakkı, Adalet Bakanlığı’nın itirazı üzerine geri alındı. Yüksek Seçim Kurulu ise DEM Partili Zeydan’ın yerine AK Parti adayı Abdulahat Arvas’ı belediye başkanı olarak belirledi ve mazbata verdi.

Muhabirin sorusu DEM Parti Eş Genel Başkanları'nı sinirlendirdi: Ne alakası var şu anki gündemimizle?

31 Mart Yerel Seçim Sonuçları İçin Tıklayın

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.