Galatasaray, Atakaş Hatayspor maçı için Antalya’da hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya’da sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, milli maçlar nedeniyle verilen arada kamp yapmak için geldikleri Antalya’da ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma, pas organizasyonları, topa sahip olma ve ikiye iki oyun çalışmaları üzerinde duruldu. Antrenman, dört takımlı turnuva ile tamamlandı. Galatasaray, yarın akşam saatlerinde yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

Galatasaray, Atakaş Hatayspor maçı için Antalya’da hazırlıklarını sürdürdü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü sahasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre sarı-kırmızılılar, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada kamp yapmak için geldiği Antalya’da ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Cullinan Belek’te teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman dinamik ısınmayla başladı. Pas organizasyonlarıyla devam eden idmanda topa sahip olma ve ikiye iki oyun çalışmaları üzerinde duruldu.

Antrenman, dört takımlı turnuvayla tamamlandı.

Galatasaray, yarın akşam saatlerinde yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.