İsrail İHA’larıyla bombalanan Filistinli sivillerin görüntüleri yayımlandı

Al Jazeera kanalı, İsrail ordusunun Han Yunus kentinde 4 Filistinli sivili İHA’larla bombaladığını gösteren görüntüleri yayımladı. Görüntülerde, silahsız ve tehlike oluşturmayan sivillerin hedef alındığı görülüyor. Filistin hükümeti, bu suçları kınayarak uluslararası toplumu İsrail’e baskı yapmaya çağırdı. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında binlerce kişi öldü, hastane ve eğitim kurumları da hedef alındı.

İsrail İHA’larıyla bombalanan Filistinli sivillerin görüntüleri yayımlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.03.2024
A+
A-

Katar merkezli Al Jazeera kanalı, İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde 4 Filistinli sivilin insansız hava araçları (İHA) ile bombalandığını gösteren görüntüleri yayımladı. Görüntülerde, İsrail tanklarının yerle bir ettiği bölgede, yıkıntılar arasında evlerini veya geriye kalanları aramak için yürüyen genç erkeklerin katledildiği görüldü.

SİLAHSIZ SİVİLLER İHA İLE BOMBALANDI

İsrail, Gazze’ye yönelik saldırılarını 166 gündür şiddetini artırarak sürdürüyor. Han Yunus’un Sikke bölgesinde şubat ayı başlarında İsrail İHA’larından çekildiği aktarılan görüntülerde, Filistinli 4 sivilin yürüyüşlerinin izlendiği kısa bir sürenin ardından birkaç bomba ile ayrı ayrı hedef alındıkları yer alıyor. Dört sivilin silah taşımadığı ve herhangi bir tehlike oluşturmadığı da görüntülerden açıkça anlaşılıyor.

İsrail, insansız hava aracıyla yolda yürüyen 4 sivili bombaladı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.