Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçtiği öne sürülen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ‘Yalan olduğu şuradan belli; Hatay’da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan’la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.’ dedi.

Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.03.2024
A+
A-

Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) Hatay Belediye Başkan adaylığı geri çekilen Gökhan Zan’ın iddiaya göre ses kayıtları ortaya çıktı. Ses kayıtlarında adı geçtiği iddia edilen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ise suskunluğunu bozdu.

TİP’in, önceki gün Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’ın adaylığını geri çekmesi gündem oldu. TİP’in açıklaması sonrası Zan’ın suç duyurusunda bulunup “şantaj, iftira ve montaj” açıklaması birçok iddiayı da beraberinde getirdi. İddialar henüz sıcakken bu kez de Gökhan Zan’a ait olduğu öne sürülen bir telefon görüşmesine ait ses kayıtları ortaya çıktı. Gökhan Zan’ın AK Parti Hatay İl Başkanlığı binası tuvaletinden arandığı ve Zan olduğu düşünülen kişinin ise 5 milyon dolar için pazarlık etmesi ses kaydına yansıdı.

Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili isim sessizliği bozduGökhan Zan

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.