Kent lokantaları polemiği! Murat Kurum ‘Ben olsam utanırım’ dedi, İmamoğlu ‘Allah akıl versin’ diyerek yanıt verdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum’un kent lokantalarıyla ilgili ‘Öyle 4 tane lokanta açıp ‘Biz iş yaptık’ diye milletin karşısına çıkmaktan utanırız’ sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, ‘O Kent Lokantaları’nda 2.5-3 milyon insan yemek yedi. Gerçekten şaşırmış durumda, zaman daraldıkça yapamayacağını anlıyor. Kendini ispat çabasında ama çok kötü cevaplar veriyor. 31 Mart’ı inşallah çıkartır’ dedi.

Kent lokantaları polemiği! Murat Kurum ‘Ben olsam utanırım’ dedi, İmamoğlu ‘Allah akıl versin’ diyerek yanıt verdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.03.2024
A+
A-

Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum, kent lokantalarıyla ilgili “Öyle 4 tane lokanta açıp ‘Biz iş yaptık’ diye milletin karşısına çıkmaktan utanırız” çıkışında bulundu. Kurum’un bu sözleri sorulan İmamoğlu, “O Kent Lokantaları’nda 2.5-3 milyon insan yemek yedi. Gerçekten şaşırmış durumda, zaman daraldıkça yapamayacağını anlıyor. Kendini ispat çabasında ama çok kötü cevaplar veriyor. 31 Mart’ı inşallah çıkartır” ifadeleriyle yanıt verdi.

KURUM: BEN OLSAM İSTİFA EDERİM

31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler yaklaştıkça adaylar arasında tansiyon da yükseliyor. Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Pendik’te bir otelde düzenlenen Ülkü Ocakları Buluşması’nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. Kurum, “Metro duraklarındaki o durumu, metrobüs duraklarındaki o eziyeti görsem ben olsam emin olun istifa ederim” ifadesini kullandı.

Kent lokantaları polemiği! Murat Kurum 'Ben olsam utanırım' dedi, İmamoğlu 'Allah akıl versin' diyerek yanıt verdi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.