Eyüpsultan’da kaza sonrası Mısır’a kaçan anne ve oğulun yeni detayları ortaya çıktı

İstanbul’da lüks araçla yaptığı kazada bir kişinin ölümüne, dört kişinin yaralanmasına neden olan ve annesi Eylem Tok tarafından Mısır’a kaçırılan 16 yaşındaki Timur C. ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Anne-oğulun kaza sonrası yurt dışına kaçmak için plan yaptığı, ilk hedeflerinin ABD olduğu ancak o saatte ABD’ye uçak bulamadıkları için ilk bulabildikleri uçakla Mısır’a gittikleri belirlendi. Ayrıca Timur C.’nin ABD vatandaşı olduğu da ortaya çıktı.

Eyüpsultan’da kaza sonrası Mısır’a kaçan anne ve oğulun yeni detayları ortaya çıktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.03.2024
A+
A-

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde kullandığı lüks araçla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak bir kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ve daha sonra annesi Eylem Tok tarafından Mısır’a kaçırılan 16 yaşındaki Timur C. ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Anne ve oğulun kaza sonrası yurt dışına kaçmak için plan yaptığı, ilk hedeflerinin ABD olduğu ama o saatte ABD’ye uçak bulamadıkları için ilk bulabildikleri uçakla Mısır gittikleri tespit edildi.

Eyüpsultan’da 1 Mart 2024 günü meydana gelen trafik kazasında arkadaşları ile ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Acı’ya lüks bir araç çarpmıştı. Kaza sonrası lüks araç sürücüsü 16 yaşındaki Timur C., olay yerine gelen annesi Yazar Eylem Tok ile birlikte Mısır’a kaçmıştı. Anne ve oğulun neden Mısır’a kaçtıklarının yanıtı bulundu.

Yazar Eylem Tok ve ölümlü kazaya karışan oğlunun neden Mısır'a kaçtığı ortaya çıktıEylem Tok ve oğlu Timur C. yurt dışına kaçarken

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.