King City’de Maskeli Saldırganlar Tarafından Gerçekleştirilen Kanlı Saldırıda 4 Ölü, 3 Yaralı

Kaliforniya’nın King City şehrinde bir açık alan partisine maskeli saldırganlar tarafından gerçekleştirilen kanlı saldırıda dört kişi öldü ve üç kişi yaralandı. Saldırganlar hala kimlikleri belirsizken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Olay, toplumda güvenlik endişelerini artırırken, yetkililer vatandaşların duygusal ve psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğunu belirtti.

King City’de Maskeli Saldırganlar Tarafından Gerçekleştirilen Kanlı Saldırıda 4 Ölü, 3 Yaralı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.03.2024
A+
A-

Merkezi Kaliforniya’da, King City’de bir açık alan partisine maskeli saldırganlar tarafından gerçekleştirilen kanlı saldırıda dört kişi öldü ve üç kişi yaralandı. Olay, Pazar akşamı saat 18.00 civarında meydana geldi ve King City Polis Departmanı’nın acil çağrıya cevap vermesiyle başladı. Polis, olay yerine ulaştığında üç erkeğin hayatını kaybettiğinive bir kadının da Mee Memorial Hastanesi’ne götürülürken hayatını kaybettiğini belirtti. Yaralı üç erkek ise Salinas’taki Natividad Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay yerindeki tanıklar, saldırganların koyu renkli maskeler ve kıyafetler giymiş üç kişi olduğunu ve gümüş bir arabadan indiklerini söylediler. Bu kişilerin gruba ateş açtıklarını ve ardından arabayla kaçtıklarını ifade ettiler. Şüpheliler hala kimlikleri belirsizken, polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Bu kanlı saldırı, King City’deki vatandaşları derin bir üzüntüye boğdu ve güvenlik endişelerini artırdı. Yetkililer, olayın ardından toplumun duygusal ve psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu belirtirken, saldırının nedenleri hakkında da daha fazla bilgi vermekten kaçındı.

Kaliforniya'da Partiye Düzenlenen Maskeli Saldırı: 4 Ölü, 3 Yaralı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.