Ölen eşine hayata döndürebilmek için dakikalarca kalp masajı yaptı

İsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırıları sürüyor. Filistinli bir kadın, İsrail saldırısında ölen eşini hayata döndürebilmek için kalp masajı yaptı. Filistinli kadının Beyt Lahiya’daki Kemal Advan Hastanesi’nde eşi ölmesin diye çırpınışı izleyenlerin yüreklerini burktu.

Ölen eşine hayata döndürebilmek için dakikalarca kalp masajı yaptı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

İsrail‘in ablukası ve saldırıları altında insanlık dramının yaşandığı Gazze’den gelen görüntüler yürek sızlatıyor. Son olarak abluka altındaki Kemal Advan Hastanesi’nde bir kadınınölen eşini hayata döndürebilmek için kalp masajı yaptığı anlar izleyenlerin yüreklerini burktu.

HASTANEDE HİÇBİR İMKAN KALMADI

Elektrik, su, yiyecek ve hatta sağlık malzemesi gibi hiçbir imkanı kalmayan hastaneden gelen bu görüntü, hastanedeki acı durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

30 BİNE YAKIN İNSAN HAYATINI KAYBETTİ

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail‘in 142 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin verilen bilgide İsrail‘in son 24 saatte 86 Filistinliyi öldürdüğü belirtildi. Bakanlık, toplam can kaybının 29 bin 692’ye yükseldiğini belirtti. Sağlık Bakanlığı’nın açıklamasında hala enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğu ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı vurgulandı.

Ölen eşine hayata döndürebilmek için dakikalarca kalp masajı yaptı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.