Arıca’nın ‘Cumhuriyet – 100. Yıl Marşı’na özel video klip yayınlandı

Arıca’nın sözleri ve müziği kendine, düzenlemesi Miraç Kutlu’ya ait olan ‘Cumhuriyet – 100. Yıl Marşı’na, 10 Kasım’a özel hazırlattığı video klip; bu yılki ve geçmişten bugüne ‘Cumhuriyet Bayramı’ kutlamalarından derlenen çok özel görüntülerden oluşuyor. Tüm görüntülerin siyah-beyaz düzenlendiği klip, Ekin Akpınar tarafından kurgulandı. Sanatçı, klip için ‘Marşın en temel anlatısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize en büyük emaneti ve armağanı olan ‘Cumhuriyet’i daha nice yüzlerce yıl onun izinde kalarak korumak ve sonsuzluğa taşımak. Bu video klip, sözümüzü 10 Kasım’da da bir kez daha tekrarlamak için yayınlandı’ dedi.

Arıca’nın ‘Cumhuriyet – 100. Yıl Marşı’na özel video klip yayınlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.11.2023
A+
A-

Arıca’nın sözleri ve müziği kendine, düzenlemesi Miraç Kutlu’ya ait olan “Cumhuriyet – 100. Yıl Marşı”na, 10 Kasım’a özel hazırlattığı video klip; bu yılki ve geçmişten bugüne “Cumhuriyet Bayramı” kutlamalarından derlenen çok özel görüntülerden oluşuyor.

Tüm görüntülerin siyah – beyaz düzenlendiği klip, Ekin Akpınar tarafından kurgulandı.

Daha nice yüzlerce yıl izindeyiz biz

10 Kasım’a özel YouTube kanalından müzikseverlerle buluşturduğu “Cumhuriyet – 100. Yıl Marşı”nın klibi için sanatçı; “Marşın en temel anlatısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize en büyük emaneti ve armağanı olan ‘Cumhuriyet’i daha nice yüzlerce yıl onun izinde kalarak korumak ve sonsuzluğa taşımak. Bu video klip, sözümüzü 10 Kasım’da da bir kez daha tekrarlamak için yayınlandı” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.