AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu: AK Parti Kürtlerden biraz daha uzaklaştı

AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Kürt seçmenin tercihlerini ve AK Parti’nin durumunu değerlendirdi. Miroğlu, Kürt seçmenin, AK Parti ve DEM gibi partilere oy vererek, marjinal sokak siyasetinden kurtulup siyasetin merkezinde söz sahibi olmak istediğini belirtti.

AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu: AK Parti Kürtlerden biraz daha uzaklaştı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.04.2024
A+
A-

AK Parti 25. ve 26.Dönem Mardin Milletvekili ve AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Orhan Miroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından sandıktan çıkan sonuçları değerlendirdi. Miroğlu, Kürt seçmenin tercihlerinin nasıl ortaya çıktığına bakılmasına ve iyi analiz edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Kabahati halkta değil kendi politikalarımızda aramalıyız” dedi. Ayrıca, AK Parti’nin Kürtlerden bu seçimlerde de biraz daha uzaklaştığını ifade etti.

AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu “Kürtlerin iki ana partisi var , AK Parti ve DEM. Kendilerini Kurdi Parti olarak tanımlayan Kürt partileri ve son seçimde oy arttıran, Batman’da AK Partiyi 3. Parti yapan HÜDA-PAR ve Urfa’yı kazanan YRP’de Kürtlerin oy verdiği partilerdir.” sözleriyle Kürt seçmenin tercihlerini ifade etti.

AK Parti MKYK üyesi Miroğlu, Kürt seçmenin eğilimleri ve yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi: Kabahati halkta değil politikalarımızda aramalıyız

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.