Acun Ilıcalı’nın ‘Kansız’ dediği Serkay Tütüncü’den cevap geldi: Kapında iş dilenecek kadar karaktersiz değilim

Acun Ilıcalı’nın Survivor’a çağırdığı için pişman olduğunu söyleyerek ‘Nankör insan, kansız adam sevmem’ dediği eski yarışmacı Serkay Tütüncü’den cevap geldi. Ilıcalı’ya sert sözlerle yüklenen Tütüncü, ‘Ne kadar ayıp yaptığın… Kansız değilim Acun abi. Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim’ dedi.

Acun Ilıcalı’nın ‘Kansız’ dediği Serkay Tütüncü’den cevap geldi: Kapında iş dilenecek kadar karaktersiz değilim
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

Acun Ilıcalı katıldığı programda Survivor’a çağırdığı için pişman olduğu kişiden bahsederken “Nankör insan, kansız adam sevmem” dedi. Ilıcalı’nın bahsettiği kişinin eski yarışmacılardan oyuncu Serkay Tütüncü olduğu iddia edilirken ünlü isimden cevap gecikmedi. Ilıcalı’nın sözlerine karşılık veren oyuncu, “Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim” ifadelerini kullandı.

Nur Tuğba İle Laf Aramızda kanalına konuk olan Acun Ilıcalı “Survivor’a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?” sorusuna “Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar ‘Survivor’ı bana sormayın’ diyor. Ben de aradım ‘Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?’ dedim. ‘Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş’ dedi. Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın’ dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem” cevabını verdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.