Metin Akpınar’ın kızlarından sonra bir de 2 torunu olduğu ortaya çıktı

36 yıl sonra evlilik dışı birliktelikten ikiz çocukları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar’ın iki tane de torunu olduğu ortaya çıktı. Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu’nun evli ve iki çocuğunun olduğu öğrenildi.

Metin Akpınar’ın kızlarından sonra bir de 2 torunu olduğu ortaya çıktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.10.2023
A+
A-

Usta sanatçı Metin Akpınar‘ın evlilik dışı birlikteliğinden Duygu ve Sevgi adında ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. 36 yıl sonra ikiz kızları olduğu öğrenilen Akpınar’ın bir de iki tane torunu olduğu öğrenildi.

İKİ KIZI VE İKİ TORUNU VAR

Yıllar önce annesi tarafından bir köye bırakılan ve sonrasında devlet korumasıyla bir aileyle evlatlık verilen Duygu Nebioğlu, gerçek ailesinin peşine düşünce Metin Akpınar‘ın babası olabileceğini öğrendi. Yapılan DNA sonucunun ardından Nebioğlu’nu mahkeme kararıyla Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti. Nebioğlu’nun bir de Sevgi adında ikiz kardeşi olduğunu öğrenildi. Babasıyla ilgili sessizliğini koruyan ve mahkeme sonucu beklenen Sevgi Nebioğlu’nun evli ve iki çocuk annesi olduğu ortaya çıktı.

Metin Akpınar'ın kızlarından sonra bir de 2 torunu olduğu ortaya çıktı
Evlilik dışı ilişkisinden iki kızı olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar sessizliğini bozdu: Çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.