Seda Fettahoğlu’nun ölü bulunması eski partneri Pınar Altuğ’u kahretti

Son olarak Çocuklar Duymasın’da rol alan Seda Fettahoğlu, parkta ölü olarak bulundu. Oyuncunun ölüm haberini alan dizideki partneri Pınar Altuğ ise ‘Ah be canım hiç oldu mu?’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Seda Fettahoğlu’nun ölü bulunması eski partneri Pınar Altuğ’u kahretti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.09.2023
A+
A-

Kanlı Nigar, Çalıkuşu ve Çocuklar Duymasın gibi başarılı dizilerde rol alan Seda Fettahoğlu, İstanbul Beyoğlu’ndaki bir parkta ölü olarak bulundu. Fettahoğlu ile Çocuklar Duymasın’da rol alan Pınar Altuğ, ölüm haberinin ardından “Ah be canım hiç oldu mu?” ifadelerini kullandı.

SEVENLERİ KAHROLDU

Kanlı Nigar, Çalıkuşu ve Çocuklar Duymasın gibi başarılı dizilerde rol alan Seda Fettahoğlu, İstanbul Beyoğlu’ndaki bir parkta ölü olarak bulundu. Yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin edilen oyuncunun ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Yıllar önce çekilen Çocuklar Duymasın’ın son sezonunda Sultan rolünü oynayan oyuncunun ani ölümü rol arkadaşı Pınar Altuğ’u derinden sarstı. Ölüm haberinin ardından Instagram hesabından Fettahoğlu’nun fotoğrafını yayınlayan Altuğ, “Ah be canım hiç oldu mu?” notunu yazdı.

Seda Fettahoğlu'nun ölü bulunması eski partneri Pınar Altuğ'u yıktı: Ah be canım

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.