Antalya’da rüşvet operasyonu

Antalya’da rüşvet operasyonu

Antalya’da rüşvet operasyonu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.05.2024
A+
A-

Antalya’da rüşvet operasyonu: 5 kişi gözaltında

Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilen bir rüşvet operasyonunda, bir iş yerinin ruhsat işlemleri sırasında haksız maddi menfaat temin edildiği iddiasıyla önceki dönem meclis üyesi ve bir belediye personeli de dahil olmak üzere 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma, E.P’ye ait bir iş yerinin şubat ayında belediyeden alınan ruhsatla ilgili işlemler sırasında haksız maddi menfaat temin edildiği iddiaları üzerine gerçekleştirildi. Bu doğrultuda Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi.

Operasyon sonucunda, söz konusu dönemde Kemer Belediyesi’nde başkan vekili olan önceki dönem belediye meclis üyesi M.T, aynı dönemde ruhsat denetim müdür vekilliği görevini yapan belediye personeli B.B. ile S.H, S.I. ve S.P. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Bu operasyon, kamu kurumlarında yolsuzluk ve haksız kazançların önlenmesi adına yürütülen çalışmaların bir parçası olarak değerlendirildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.