3 ayrı suç örgütüne peş peşe darbe! 60 şüpheliye gözaltı

Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen ‘Mahzen-43’ operasyonlarında, elebaşılığını Uğur Özgen’in yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla ilgili bilgileri paylaşarak, organize suç örgütlerine ve çetelere karşı mücadelelerinin devam edeceğini belirtti. Operasyonlar sonucunda 3 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

3 ayrı suç örgütüne peş peşe darbe! 60 şüpheliye gözaltı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.05.2024
A+
A-

Türkiye genelinde organize suç örgütlerine yönelik kararlı operasyonlar sürüyor. Son olarak İstanbul ve Kocaeli merkezli olmak üzere toplam 7 ilde 3 ayrı örgüte operasyon düzenlendi. Çökertilen örgütlerden ikisinin birbirleriyle husumetli olduğu öğrenilirken 60 şüpheli ise kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İstanbul ve İzmir’de elebaşılığını Numan Karakoç’un ve cezaevinde olan Hakan Akdoğan’ın yaptığı husumetli 2 ayrı suç örgütüne yönelik “Mahzen-42” operasyonları düzenlendi.

3 ayrı suç örgütüne peş peşe darbe! 60 şüpheliye gözaltı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.