Qualcomm, Snapdragon X için 24 Nisan’da etkinlik düzenleyecek

Qualcomm, Windows bilgisayarlar için geliştirdiği Snapdragon X serisi işlemcilerini genişletmeye hazırlanıyor. Şifreli şekilde paylaşılan yeni bir etkinlik, Snapdragon X’e dikkat çekiyor. 15 saniyelik bir video yayınlayan şirket, duyurunun 24 Nisan’da yapılacağını belirtti. Etkinlikle ilgili ayrıntılar henüz bilinmiyor, ancak video Qualcomm’un planlarına dair spekülasyonları körükledi. Pek çok kullanıcı ilk masaüstü işlemcisi Snapdragon X Elite’e yönelik olduğunu düşünüyor. X Elite’den gücünü alan ilk Windows 11 bilgisayarların yaza kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Qualcomm, Snapdragon X için 24 Nisan’da etkinlik düzenleyecek
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.04.2024
A+
A-

Qualcomm, Windows bilgisayarlar için geliştirdiği Snapdragon X serisi işlemcilerini genişletmeye hazırlanıyor. Şifreli şekilde paylaşılan yeni bir etkinlik, Snapdragon X’e dikkat çekiyor. 15 saniyelik bir video yayınlayan şirket, duyurunun 24 Nisan’da yapılacağını belirtti.

Qualcomm, Snapdragon X için 24 Nisan’da etkinlik düzenleyecek

Etkinlikle ilgili ayrıntılar henüz bilinmiyor, ancak video Qualcomm’un planlarına dair spekülasyonları körükledi. Pek çok kullanıcı ilk masaüstü işlemcisi Snapdragon X Elite’e yönelik olduğunu düşünüyor. X Elite’den gücünü alan ilk Windows 11 bilgisayarların yaza kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.