Sur Belediyesi’nde Atatürk ve Erdoğan’a hakaretle ilgili DEM Parti sessizliğini bozdu

DEM Parti, Diyarbakır Sur Belediyesi’ndeki mazbata töreninde bir kişinin Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etmesiyle ilgili DEM Parti’den ilk açıklama geldi. Şahsın parti ve belediye ile bir ilişkisi olmadığını, müdahalede bulunanların da kendi belediye eş başkanları olduğunu belirten DEM Parti, “Algı operasyonlarıyla belediyelerimizi yıpratmaya çalışan kirli odaklara sesleniyoruz; amacınızı ve kim olduğunuzu çok iyi biliyoruz, bu ucuz komplolarınıza asla geçit vermeyeceğiz.” dedi.

Sur Belediyesi’nde Atatürk ve Erdoğan’a hakaretle ilgili DEM Parti sessizliğini bozdu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.04.2024
A+
A-

Diyarbakır Sur Belediyesi’ndeki mazbata töreninde bir şahsın Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etmesiyle ilgili Dem Parti‘den açıklama geldi. Dem Parti, şahsın parti ve belediye ile bir ilişkisi olmadığını, müdahalede bulunanların da kendi belediye eş başkanları olduğunu kaydederek, “Algı operasyonlarıyla belediyelerimizi yıpratmaya çalışan kirli odaklara sesleniyoruz; amacınızı ve kim olduğunuzu çok iyi biliyoruz, bu ucuz komplolarınıza asla geçit vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

ATATÜRK VE ERDOĞAN FOTOĞRAFLARINI KALDIRILMASINI İSTEYEREK HAKARET ETTİ

Diyarbakır Sur Belediyesi’ndeki mazbata töreni sırasında skandal anlar yaşandı. Bir kişi makam odasındaki Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözler sarf etti. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı görüntülerle ilgili “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret” ve “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçlarından soruşturma başlattı.

Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaretle ilgili DEM Parti sessizliğini bozdu

31 Mart Yerel Seçim Sonuçları İçin Tıklayın

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.