Tokat’ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Tokat’ta saat 18.11’de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Depremde küçük çaplı yıkımlar meydana gelirken, çevre illerde de hissedildi. Tokat Valiliği, evlerinde kalmak istemeyen vatandaşlar için gerekli hazırlıkların yapıldığını ve misafirhanelerde konaklama imkanı sağlandığını duyurdu.

Tokat’ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-

Saat 18.11’de 5,6 büyüklüğündeki depremle sarsılan ve bazı ilçelerde küçük çaplı yıkımın meydana geldiği Tokat’ta eğitime 1 gün ara verildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 18.11’de merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 5,6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Sarsıntının 5,99 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Tokat Valiliği depremin ardından yaptığı açıklamada, eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu. Valilik, açıklamasında, “Evlerinde kalmak istemeyen vatandaşlarımız için gerekli hazırlıklar yapıldı. Yurtlarda, spor salonları ve misafirhanelerimizde vatandaşlarımız misafir edilecek” sözlerine de yer verdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.