İsrail, Gazze’ye düzenlediği roket saldırısında embriyo merkezini hedef alarak 5 bin doğmamış çocuğu yok etti

İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılarda bir doğum merkezi büyük hasar aldı ve binlerce embriyo ile döllenmeye hazır yumurta yok oldu. Al Basma embriyo merkezindeki 5 bin doğmamış çocuk yok edildi. Bu saldırıyla birlikte birçok Filistinli ailenin çocuk sahibi olma şansı kalmadı.

İsrail, Gazze’ye düzenlediği roket saldırısında embriyo merkezini hedef alarak 5 bin doğmamış çocuğu yok etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.04.2024
A+
A-

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları her geçen gün artarken bölgeden gelen haberler, yaşanan zulmün boyutunu gözler önüne sermeye yetiyor. İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılarda bir doğum merkezi de büyük hasar aldı ve binlerce embriyo ile döllenmeye hazır yumurta yok oldu. Bu saldırıyla birlikte Al Basma embriyo merkezindeki toplam 5 bin doğmamış çocuk yok edildi. Merkezin vurulmasıyla birlikte, birçok Filistinli ailenin çocuk sahibi olma şansı kalmadı.

DOĞUM MERKEZİ ROKETLERİN HEDEFİ OLDU

Gazze’de 7 Ekim’den bu yana kadar aralarında çok sayıda çocuk ve kadının bulunduğu 34 bine yakın Filistinli, İsrail saldırılarında katledildi. Reuters’ın haberine göre, aralık ayında İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılarda Al Basma IVF isimli doğum merkezi de roketlere hedef oldu. Merkezdeki embriyo biriminde bulunan 5 sıvı nitrojen tankının hasar görmesi sonucu, dondurulmuş 4000 bin embriyo, 1000 sperm örneği ve yumurta kullanılamaz hale geldi. Habere göre tanklarda saklanan embriyolar, çocuk sahibi olmak isteyen çok sayıda Filistinlinin son umuduydu.

İsrail roketleri, doğmamış 5 bin çocuğu hedef aldı! Gazze'nin ana embriyo merkezi yerle bir edildi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.