AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco’da yediği ıstakoz fotoğrafına tepkiler

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco’da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşmasına sosyal medyada ve AK Parti içerisinden tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu, Bursalı’ya tepki göstererek milletvekillerinin sorumluluğunun sadece yasama yılıyla sınırlı olmadığını belirtti. Diğer AK Parti üyeleri de Bursalı’nın paylaşımına tepki gösterdi.

AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco’da yediği ıstakoz fotoğrafına tepkiler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.04.2024
A+
A-

Gittiği Monaco’da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, hem sosyal medyada hem de AK Parti içerisinden tepkiler gelmeye devam ediyor. Dün yaptığı açıklamayla kamuoyundan özür dileyen ancak olayın büyütülme nedenini Antalya’daki teleferik faciasının unutturulma çabasına bağlayan Bursalı’ya bugün bir tepki de AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu’ndan geldi.

“ÜLKEMİZİN İÇİNE SÜRÜKLENDİĞİ VASATLIK TBMM SEÇİMLERİNİ DE VURDU”

Miroğlu, Bursalı’ya tepki gösterdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bir milletvekilinin halka karşı sorumluluğu bir yasama yılıyla sınırlı değildir. Milletvekilinin ülkesine karşı ahlaki ve vicdani sorumluluğu bana kalırsa ölünceye kadar devam eder. Yasama yılı bittiğinde bugün artık özgürlüğüme kavuştum diye düşünen milletvekili, o makama hiç inanmamış demektir. Ve ülkemizin içine sürüklendiği vasatlık -vekil olduğunun bilinciyle hareket eden vekillerimizi tenzih ederim- son yıllarda geldi, TBMM seçimlerini de vurdu.

AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu'ndan Şebnem Bursalı'nın 'Istakoz' paylaşımına tepki

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.