İran: İsrail’e yönelik operasyon başarıyla tamamlandı ve devamını amaçlamıyoruz

İran’ın İsrail’e yönelik saldırısı dünyayı tedirgin ederken, ‘Gerçek Vaat’ ismi verilen operasyonun devam edip etmeyeceği merak konusuydu. İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri yaptığı açıklamada ‘Operasyon başarıyla tamamlandı. Biz bu operasyonu tam bir sonuç olarak görüyoruz ve operasyonun devamına yönelik bir düşüncemiz yok’ ifadelerini kullandı.

İran: İsrail’e yönelik operasyon başarıyla tamamlandı ve devamını amaçlamıyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.04.2024
A+
A-

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bagheri, İsrail’e düzenledikleri askeri operasyonun başarıyla sonuçlandığını öne sürerek, devamını amaçlamadıklarını söyledi.

GENELKURMAY BAŞKANI SALDIRIYI DEĞERLENDİRDİ

İran devlet televizyonuna konuşan Tümgeneral Bagheri, Devrim Muhafızları Ordusu tarafından İsrail’e düzenlenen saldırıyı değerlendirdi.

“TAM BİR SONUÇ OLARAK GÖRÜYORUZ”

Bagheri “Operasyon başarıyla tamamlandı. Biz bu operasyonu tam bir sonuç olarak görüyoruz ve operasyonun devamına yönelik bir düşüncemiz yok” dedi. Tel Aviv yönetiminin, İran’ın Suriye’nin başkenti Şam’daki konsolosluğuna saldırarak kırmızı çizgiyi aştığını belirten Bagheri, İran’a yönelik yeni bir saldırının olması durumunda İsrail’e daha geniş kapsamlı bir saldırı düzenleyeceklerini ifade etti.

İran: İsrail'e yönelik operasyon başarıyla tamamlandı ve devamını amaçlamıyoruzİran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bagheri.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.