Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’den iddialara yanıt

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, eski belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un iddialarına yazılı bir açıklama yaparak yanıt verdi. Özer, yapılan işe alımların usul ve esasa aykırı olduğunu belirtirken, boş bir kasa devraldıklarını ve 3 milyar TL’nin üzerinde bir borçla karşılaştıklarını söyledi. Ayrıca, hukuksuz ve etik dışı işlemlerle ilgili araştırmalar yapacaklarını ve hukuk mekanizmasını devreye sokacaklarını ifade etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’den iddialara yanıt
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.04.2024
A+
A-

31 Mart seçimlerinde Esenyurt Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ahmet Özer, “Son aylarda giderek yükselen bir ivmeyle birçok ihale ve birçok ödeme yapılmış ve bize boş bir kasa ile 3 milyar TL’nin üstünde bir borç devredilmiştir” iddiasında bulunmuştu.

“İFADELER HİÇ SAMİMİ DEĞİLDİR”

Esenyurt Belediyesi’nin eski belediye başkanı CHP’li Kemal Deniz Bozkurt bu iddialar karşısında, belediyede 270 çalışanın işine son verildiğini belirterek şu ifadeleri kullanmıştı; “2019 yılından 2024 yılına kadar da baktığınızda personel sayımız birbirine çok yakındır. İthamların aksine ihtiyaç fazlası bir kişi bile işe alınmamıştır. Devir teslimde yeni seçilen yönetime Esenyurt Belediyesinin içinde bulunduğu durumu açık bir şekilde anlatmama ve ayrıca durumu anlatan imzalı bir kitapçık vermeme rağmen ‘Boş bir kasa bıraktı’ şeklindeki ifadeler hiç samimi değildir.”

Esenyurt Belediye Başkanı Özer: Son aylarda birçok ihale yapılmış ve bize 3 milyar TL'nin üstünde bir borç devredilmiştir

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.