Insta360 Ace Pro Aksiyon Kamerası İncelemesi

SDN Kurucusu Hakkı Alkan, son teknoloji ürünü olan Insta360 Ace Pro aksiyon kamerasını detaylı bir şekilde inceledi. Kamera kutu içeriği, taşınabilirlik, hafiflik ve özellikleri vurgulandı. Ace Pro, sektörde ilk Tip 1/1.3 görüntü sensörüne sahip olup 8K video çekebilme, 48 megapiksel fotoğraf çekebilme ve su geçirmezlik gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca, hızlı şarj özelliğiyle kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Insta360, Ace ve Ace Pro modelleriyle yapay zeka destekli özellikler sunarak çekim ve düzenleme deneyimini dönüştürmeyi hedeflemektedir.

Insta360 Ace Pro Aksiyon Kamerası İncelemesi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.04.2024
A+
A-

SDN Kurucusu Hakkı Alkan, son teknoloji ürünü olan aksiyon kamerası Insta360 Ace Pro modelini detaylı bir şekilde inceledi. İncelemede, öncelikle kamera kutu içeriğinin özellikle vurgulandığı belirtti. Kameranın taşınabilirliği ve hafifliği, kullanıcıların dikkatini çeken özellikler arasında yer aldı. Insta360 Ace Pro inceleme sizlerle.

Insta360 Ace Pro inceleme videosu!

Insta360, Leica iş birliğiyle geliştirdiği ve donanım ile yapay zeka destekli hesaplamalı fotoğrafçılığın benzersiz bir birleşimiyle harmanlanan iki yeni aksiyon kamerası olan Ace ve Ace Pro’yu duyurdu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.