Yeni BMW M5 Sedan ve Touring Modelleri Tanıtıldı

BMW’nin M Serisi otomobilleri olan yeni BMW M5 Sedan ve Touring modelleri, resmi YouTube kanalında paylaşılan bir video ile tanıtıldı. Videoda araçların aerodinamik detayları ve güç üniteleri hakkında ipuçları verildi. Yeni M5 modelleri, PHEV güç ünitesi ile güçlendirilmiş ve 750 Hp güç üretebiliyor. Ayrıca arka tekerlere yüzde yüz güç aktarımı da mümkün.

Yeni BMW M5 Sedan ve Touring Modelleri Tanıtıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.04.2024
A+
A-

Otomobil dünyasında birçok yeni model merakla beklenir. Ancak BMW’nin M Serisi otomobilleri ister sevin ister sevmeyin her zaman merak edeceğiniz otomobiller arasında oldular. Bugün BMW’nin resmi YouTube kanalından paylaşılan bir video ise oldukça ilgi gördü. İşte yeni BMW M5 ve detayları…

Yeni BMW M5 Sedan ve Touring kendini gösterdi! Peki yeni neler var?

BMW’nin spor otomobillerden sorumlu M Departmanı, hayranlarını meraklandıracak bir paylaşım yaptı. M5 Sedan ve Touring modellerinin ilk gösterimi sayılabilecek bir teaser videosu yayınlayan ekip araçlar hakkında bazı ipuçları yakalamamıza da olanak sağladı. Yeni M5 modellerinin ne zaman tanıtılacağını henüz bilmiyoruz ancak artık çok az bir zaman kaldığını rahatça söyleyebiliriz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.