Moskova’da Konser Salonuna Saldırı: 60’tan Fazla Ölü

Rusya’nın başkenti Moskova’da Crocus City Hall adlı konser salonuna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 60’tan fazla kişi hayatını kaybetti. Olay yerindeki incelemeler sürerken, saldırganların yakalanması için operasyon devam ediyor.

Moskova’da Konser Salonuna Saldırı: 60’tan Fazla Ölü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.03.2024
A+
A-

Rusya’nın başkenti Moskova’da Crocus City Hall adlı konser salonuna dün akşam silahlı kişilerce saldırı düzenlendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde saldırganların salonda rastgele ateş açtıkları görüldü. Konser salonunun bulunduğu binanın çatısında da yangın çıktı, yangının söndürülmesi için yüzlerce ekip sevk edildi. Binanın çatısı bir süre sonra çöktü.

Rusya Soruşturma Komitesi, Moskova’daki terör saldırısında 60’tan fazla kişinin hayatını kaybettiğini, ölü sayısının artabileceğini bildirdi. Komiteden yapılan açıklamada, olayın gerçekleştiği yerde uzmanların çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

“NE YAZIK Kİ KURBANLARIN SAYISI ARTABİLİR”

Hayatını kaybedenlerin cesetlerinin incelendiği aktarılan açıklamada, “Terör saldırısı sonucu 60’tan fazla kişinin öldüğü tespit edildi. Ne yazık ki kurbanların sayısı artabilir.” ifadeleri kullanıldı. Olay yerindeki silah ve mühimmat dahil bütün delillerin hepsine el konulduğu, genetik, balistik ve parmak izi incelemelerinin yürütüldüğü belirtilen açıklamada, bütün kamera görüntülerine el konulduğu ve incelendiği ifade edildi.

Moskova'daki terör saldırısında ölenlerin sayısı 60'ın üzerine çıktı! İşte kanlı geceden tüm ayrıntılarSaldırganlar salona girerek insanların üzerine rastgele ateş açtı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.