TİP Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’ın adaylığını geri çekmesi sonrası ses kaydı ortaya çıktı

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’ın adaylığını geri çekmesi sonrası, Zan’a ait olduğu öne sürülen ses kaydı ortaya çıktı. Ses kaydında, Zan’a adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar teklif edildiği ve Zan’ın ise 5 milyon dolar için pazarlık yaptığı iddia ediliyor. Zan, kaydın montaj olduğunu iddia ederek suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

TİP Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’ın adaylığını geri çekmesi sonrası ses kaydı ortaya çıktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.03.2024
A+
A-

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’ın adaylığını geri çekmesi sonrası, Zan’a ait olduğu öne sürülen ses kaydı ortaya çıktı.

TİP’in, gece yarısı Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’ın adaylığını geri çekmesi gündem oldu. TİP’in “Partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır…” açıklaması sonrası Zan’ın suç duyurusunda bulunup “şantaj, iftira ve montaj” açıklaması birçok iddiayı da beraberinde getirdi.

ADAYLIKTAN ÇEKİLMEMESİ İÇİN 3 MİLYON DOLAR

İddialar henüz sıcakken bu kez de Sözcü TV, Gökhan Zan’a ait olduğu öne sürülen bir telefon görüşmesine ait ses kayıtlarını yayınladı. Türkçe ve Arapça konuşulan ses kaydında, Turgay Kocakaya isimli kişi tarafından AK Parti Hatay İl Binası’ndan arandığı iddia edilen Zan’a, adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar öneriliyor. Zan ise 5 milyon dolar için pazarlık ediyor.

TİP'in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı ortaya çıktı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.