Street Fighter 6 Yeni Fragmanında Akuma Ortaya Çıktı

Capcom, Street Fighter 6 için yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda oyunun 1. yıl paketi kapsamında oyuna eklenecek en son karakter olan Akuma da görüntülendi. Akuma’nın güçlü ve heyecan verici hareketleri Street Fighter hayranlarını heyecanlandırdı. Fragmanda ayrıca Ryu’nun da yer aldığı ve iki rakibin tekrar birbirlerine ateş topu yağdıracaklarını gösteren sahneler bulunuyor. Akuma, oyunun ilk yıl DLC karakterlerini tamamlayan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Street Fighter 6, Haziran 2023’te satışa çıktıktan sonra büyük bir başarı elde etti ve Capcom, yeni karakterlerin fragmanlarıyla heyecanı devam ettireceğini gösteriyor.

Street Fighter 6 Yeni Fragmanında Akuma Ortaya Çıktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.03.2024
A+
A-

Capcom, Street Fighter 6 için yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragmanda oyunun 1. yıl paketi kapsamında oyuna eklenecek en son karakter de karşımıza çıktı. Eskilerden gelen bu karakter, Street Fighter hayranlarını bir hayli heyecanlandıracak.

Street Fighter 6 yeni fragmanında Akuma ortaya çıktı

Fragmanda yine öfkeli ancak bu sefer daha yaşlı bir Akuma’nın, bir heykelin kafasını, hayaletimsi, kırmızı bir Shoryuken (Street Fighter’ın ikonik Dragon Punch hamlesi) ile omuzlarından koparmasını izliyoruz. Akuma, bu oyunda da çok güçlü olacak gibi görünüyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.