Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonu kontrol altına aldık, büyümeye odaklanıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’daki temasları sırasında yaptığı açıklamalarda, enflasyonun kontrol altına alındığını ve büyümeye odaklandıklarını belirtti. Ayrıca, piyasa gerçeklerinden kopuk fiyat artışlarına karşı mücadelelerinin devam edeceğini ve ülkemizin 5 yıl daha kazandığını en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonu kontrol altına aldık, büyümeye odaklanıyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.03.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’daki temasları sırasında “Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Buluşması”nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

“Çok kritik bir psikolojik eşiği daha aşmayı başardık. Enflasyon tüm dünya gibi bizim de başımızı ağrıtan bir husustur. Büyüme rakamlarında AB’nin ilk sırasında yer aldık. Yıl sonuna doğru uyguladığımız politikaların sonuçlarını olumlu olarak hissetmeye başlayacağız.

Piyasa gerçeklerinden kopuk bir şekilde fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecektir.

Fiyat istikrarı ve anti enflasyonist yaklaşımdan taviz vermeden büyüme odaklı ekonomi programımız doğrultusunda gerekli adımları atıyoruz, atacağız.

14-28 Mayıs seçimleriyle ülkemizi hedef alan senaryoları yırtıp attık. Afetlere hazırlığımızı süratle tamamlamalıyız. Ülkemiz altın değerinde bir 5 yıl daha kazanmıştır, bunu en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.