Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yeni dönem projelerini duyurdu

İstanbul’un en büyük 5. ilçesi ünvanına sahip olan Bağcılar’ın belediye başkanı Abdullah Özdemir yeni dönem projelerini anlattı. Eğitimden çevreye kadar 8 ayrı başlıktan oluşan projeler, toplumun her kesimine hitap ediyor.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yeni dönem projelerini duyurdu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.02.2024
A+
A-

AK Parti Bağcılar Belediye Başkanı ve başkan adayı Abdullah Özdemir, 2024-2029 dönemi hayata geçireceği dev projeleri açıklamak için program düzenledi. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleşen lansmana vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Haberler.com mikrofonuna konuşan Abdullah Özdemir, İstanbul adına tarihi bir seçime gidildiğini ve Bağcılar’ın rekor oy oranına ulaşacağını ifade ederek İstanbul’un yeniden hizmet belediyeciliğine gireceğininin altını çizdi.

“AKSAYAN ÇALIŞMALAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK”

Özdemir,”İBB, 2019 yılına kadar altın çağlarını yaşadı. 80 yıl geriden takip ettiğimiz ünyayı son 20 yılda, yapılamayanların katbe katını gerçekleştirdik. Ulaşımda, metro ve raylı sitemleri 44 km’den 300 km’ye çıkardık. Ama mevcut yönetim bu konuda sınıfta kaldı. İnşallah önümüzdeki dönem Murat Kurum başkanımızın azmi ve kararlılığı ile bu çalışmalar kaldığı yerden devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yeni dönem projelerini duyurdu

COŞKULU KALABALIK SALONU HINCA HINÇ DOLDURDU

Partililer ve Bağcılar sakinleri, Başkan Abdullah Özdemir‘i yalnız bırakmadı. Coşkulu kalabalık sabahın erken saatlerinden itibaren salonu doldurdu. Yoğun kalabalığın ilgisinden dolayı Abdullah Özdemir katılımcılara teşekkürlerini iletti.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE YAPTIĞI İCRAATLERİ PAYLAŞTI

Abdullah Özdemir, belediye başkanlığı döneminde yaptığı projeleri de paylaştı. E-Spor Merkezi’nden yaşlılar için hizmete sunduğu Vefahane Yaşam Merkezi’ne engelliler için açtığı Engelsiz Yüzme Havuzu’ndan ihtiyaç sahiplerine yönelik Sosyal Market’e kadar şimdiye kadar hizmete sunulan onlarca eserden bahsedildi.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yeni dönem projelerini duyurdu
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ TANITILDI

Düzenlenen toplantıda yeni dönem meclis üyesi adayları da yerini aldı. Tanıtımı yapılan adaylar, birlik ve beraberlik mesajı vererek Bağcılar’ı en iyi noktaya taşıma sözü verdi.

1) Sibel Betül Birer2) Muammer Uzunöz3) Dursun Çağlayan4) Mücahit Şahin5) Orkun Ayhan6) Umut Durak7) Yasin Yıldız8) Ayşe Şakar9) Muhammed Ali Yılmaz10) Fatih Sarıaslan11) Abdullah Köşgen12) Hüseyin Kahrimanoğlu13) Serkan Küçük14) Yusuf Şahin15) Kamil Altay16) Hacer Yılmaz17) Ergül Siller18) Hayati Bayram19) Cemal Çelik20) Metin Hızıroğlu21) Muhammed Yavuz Gültepe22) Ekrem Kıldan 23) Memet Yalçın24) Mikayil Çakır25) Ramazan Ozan Altıntuğ26) Şakir Daşdan27) Şennur Şen28) Şükrü Biçer29) Hasan Araz30) Şehmus Karaaslan31) Turgut Sarpkaya32) Şebnem Uzun33) Hamza Sarıyer34) Zehra Sevinçkan35) Ferhat Çiftçi36) Süleyman Öztoprak37) Murteza Bayat38) Şenol Birol Kabarık39) Reşit Yavuz40) Ferit SoyluKONTENJAN:1) Hüseyin Gündoğru2) Ali Erdoğan3) Halil Yarar4) Muhammed Said Elkonca5) Bahadır Kürşat KoçYENİ PROJELER 8 BAŞLIKTAN OLUŞUYOR

Abdullah Özdemir’in 2024-2029 arası hayata geçireceği projeler, Eğitim-Kültür, Tesisler, Gençlik ve Spor, Engelliler, Ulaşım ve Altyapı, Park ve Yeşil Alanlar, Çevre ve Enerji ve Diğer Kurumlar’dan oluşan 8 başlıktan oluşuyor. Toplumun her kesimine hitap eden projelerde her mahalleye sosyal tesis, kültür merkezleri, kütüphaneler ve yeşil alan çalışmaları yer alıyor.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yeni dönem projelerini duyurdu


2024-2029 dönemine ilişkin hayata geçirilmesi planlanan projelerden bazıları ise şöyle;

Balkan Gençlik ve Kültür Merkezi Selanik Evi 3 Millet Bahçesi34 Yeni Mahalle Bahçesi30 Yeni Mini Saha Her Mahalleye Bağ Kafe ve Sosyal TesisHer Mahalleye Kreş 11 yeni otopark7 adet kapalı semt pazarıMatematik OkuluCube Bağcılar Yeni Nikah SarayıYer Altı MutfaklarıTaziye EvleriKadın İş Geliştirme MerkeziÇocuk KöyüÇocuk ÜniversitesiAhşap Evler Bağcılar Deniz Gençlik Kampı Ulaşım Master Planı Uygulama ProjesiTarım Okulu Otizm Spor ve Yaşam Merkezi Bağımlılıkla Mücadele MerkeziAlzheimer Gündüz Yaşam Evi 10 Bin Kişi Seyirci Kapasiteli Uluslararası Standartlarda SalonYerinde Dönüşüme devamKatlı KavşaklarBağlantı Köprüleri

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.