Miss Banu Öztürk oğlu Kahramana Boğazda Sünnet Düğünü yaptı

Türkiye güzeli Banu Öztürk’ten çifte kutlama

Miss Banu Öztürk oğlu Kahramana Boğazda Sünnet Düğünü yaptı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.08.2023
A+
A-

Türkiye güzeli Banu Öztürk’ten çifte kutlama
Banu Öztürk, hem oğluna boğazda sünnet düğünü yaptı hem de boşanması kesinleşti ve çocuğunun velayetini sonsuza dek aldı…
Türkiye Güzeli, oyuncu ve şarkıcı Miss Banu Öztürk, annesiyle yaşadığı boğaz manzaralı evinde mevlüt okuttuktan sonra oğlu Kahraman’a İstanbul boğaz manzarasında sünnet düğünü yaptı.
Sosyal medya hesapları Miss Banu Öztürk olan güzel, düğünde Barbie Prenses elbisesi giydi. Aile büyükleri, kuzenleri ve komşularının davetli olduğu sünnet düğününde oğluyla dans eden güzel, kendi şarkısında kuzenleriyle dans etmeyi ve halay çekmeyi de ihmal etmedi.
Oyuncu ve şarkıcı Miss Banu Öztürk, kendine yakışan bir rol gelirse oynayabileceğini ve konser vermek istediğini ve en yakın zamanda yeni bir şarkı yapacağını söyledi. Banu Öztürk; “Oğlumu büyüttüm ve bu görevimi de layıkıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum, Allah damatlığını da göstersin bana. Mesleğimi de seviyorum çalışmayı özledim sanatçı olmak çok güzel, ailemde benden başka sanatçı yok bu sene çalışacağım, şarkılarımı dinleyin” dedi.
 
Boşanması kesinleşen Banu Öztürk; “Davayı kazandım, haysiyetimi onurumu şerefimi gururumu geri aldım  ve en önemlisi çocuğumun velayetini sonsuza dek aldım” dedi .

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.