Antalya’da tüyler ürperten cinayette ikinci ceset bilmecesi

Antalya’da 36 gündür aranan motokurye Ali Diken’in cinayete kurban gidip gömüldüğü topraktan çıkarılmasının ardından cinayet şüphelisinin ifadeleri sonrası aynı bölgenin yaklaşık 30 metre uzağında ikinci bir ceset araması daha yapılıyor. Cinayet zanlısı, elleri kelepçeli bir şekilde ikinci ceset iddiasında bulunduğu yeri gösterdi ancak henüz herhangi bir cesede rastlanmadı.

Antalya’da tüyler ürperten cinayette ikinci ceset bilmecesi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.01.2024
A+
A-

Antalya’da yaşayan ve 36 gündür kayıp olan Ali Diken’in ailesi, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi. Ali Diken’in kaybında baş şüpheli olarak görülen Zeynel Boyacı ise canlı yayına çıkararak suçsuz olduğunu söyledi. Yayından sonra Yalova’ya kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalanan Boyacı, cinayeti itiraf etti. İstanbul’daki işlemlerin ardından cinayetin işlendiği Antalya’ya götürülen Boyacı, yer tespiti yaptı. Bölgede yapılan incelemelerin ardından Boyacı’nın baldızına ait olduğu düşünülen bir cansız beden daha bulundu.

KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNULMUŞ

Cinayet şüphesi üzerine gözaltına alınan Zeynel Boyacı, sorguda Ali Diken’in gömüldüğü yeri itiraf etti. Şüpheli, yer göstermesi için Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından cesedin gömüldüğü Aksu ilçesi Kundu Mahallesi Sahil Caddesi’ndeki boş araziye götürüldü. Şüphelinin gösterdiği yerde yapılan aramada bir cesede ulaşıldı. Antalya’da cinayete kurban giden Ali Diken’in cesedinin bulunduğu alanda yapılan ikinci aramada battaniyeye sarılı 26 yaşındaki kadın cesedine ulaşıldı. Cesedin, ailesi tarafından 15 Ağustos 2023 günü hakkında kayıp müracaatı bulunulan cinayet şüphelisinin baldızına ait olabileceği ifade edildi. Ceset savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi yapmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Müge Anlı'ya çıkıp kendisini savunmuştu! Arkadaşını öldürüp gömmüştü, olay yerinden baldızının da cesedi çıktı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.