Zeynep Bastık ve Edis, 13 milyon TL’yi alıp konserlere çıkmadı iddiası

Zeynep Bastık ve Edis’in bir şirketle 3 konserlik anlaşma yaparak 13 milyon TL aldığı ve sahneye çıkmayarak ücret iadesi yapmadığı iddia edildi. Şirket ise sanatçıların konserleri iptal ettiğini ve aldıkları ücretleri iade etmediğini belirtti.

Zeynep Bastık ve Edis, 13 milyon TL’yi alıp konserlere çıkmadı iddiası
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.01.2024
A+
A-

Zeynep Bastık ile Edis’in bir şirketle 3 konserlik anlaşma yaptığı ve 13 milyon TL’yi aldıktan sonra sahneye çıkmayarak ücret iadesi de yapmadığı ileri sürüldü. Magazin gündeminde geniş yankı uyandıran olayın ardından sanatçıların bağlı olduğu şirketten yapılan açıklamada söz konusu 13 milyon TL’nin alınmadığı konser öncesi verilen cüzi ücreti de iade ettikleri açıklandı.

“13 MİLYON TL ALIP KONSERE ÇIKMADILAR”

Bir şirket, Zeynep Bastık ve Edis’i hedef alarak yaptıkları açıklamada “Edis ve Zeynep Bastık ile 3 konser vermeleri karşılığında 400 bin Euro (yaklaşık 13 milyon TL) ödedik. İki sanatçı konserlerini iptal ettiklerini, profesyonellikten uzak ve hukuka aykırı şekilde sosyal medya hesaplarından duyurmuştur. Bu yüzden konser mekanlarına tazminatlar ödemek, bilet paralarını iade etmek zorunda kaldık. İki sanatçı hem bizi mağdur etmiş hem de aldıkları ücretleri iade etmeyerek haksız kazanç elde etmişlerdir” ifadeleri kullanıldı.

13 milyon TL alıp konsere çıkmadılar mı? Zeynep Bastık ve Edis'in şirketinden yalanlama geldi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.