Ünlü yazar Ayşe Erbulak, babası Altan Erbulak ile oyuncu Füsun Erbulak’ın yaşadığı yasak aşkı anlattı

Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının konuğu olan Ayşe Erbulak, 16 yaşında adını değiştirmesinin sebebini açıkladı. Erbulak, ailesindeki Altan isminin öneminden bahsederek, kendi ismini değiştirdiğini ve bu sayede kendi kimliğini bulduğunu ifade etti. Ayrıca, Erbulak anne ve babasının ihanet yüzünden boşandığını ve bu durumun ailelerini etkilemediğini söyledi.

Ünlü yazar Ayşe Erbulak, babası Altan Erbulak ile oyuncu Füsun Erbulak’ın yaşadığı yasak aşkı anlattı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.01.2024
A+
A-

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu başarılı yazar, oyuncu ve gazeteci Ayşe Erbulak oldu. 16 yaşında adını neden değiştirdiğinden bahseden Erbulak, babası Altan Erbulak ile oyuncu Füsun Erbulak’ın yaşadığı yasak aşkı anlattı.

“ANNE VE BABAMIN ADI DA ALTAN OLUNCA, KENDİ İSMİMİ DEĞİŞTİRDİM”

Ailesindeki Altan isminin öneminden bahseden Ayşe Erbulak, “Anne ve babamın adı Altan. Nikah şahitlerinin isimleri de Altan, nikah memuru aramışlar ama Altan isminde birini bulamamışlar. Benim de adım Altan’dı ama ben 16 yaşında mahkeme kararıyla değiştirdim. Adımı Ayşe olarak değiştirdikten sonra kendi kabuğumdan çıktığımı fark ettim. Çünkü ne yaparsam yapayım hep Altan Erbulak’ın kızı olarak tanınıyordum” dedi.

Babası, Füsun Erbulak ile yasak aşk yaşamış! Ünlü yazar Ayşe Erbulak, yıllar sonra her şeyi anlattı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.