Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül’den tepki

Bülent Ersoy’un Zeki Müren’e yönelik açıklamalarına tepki gösteren Yılmaz Morgül, Ersoy’un kıskanç ve kibirli olduğunu belirtti. Morgül, Ersoy’un sanatçılarla uğraşarak Devran Çağlar’ın psikolojisini alt üst ettiğini ve kıskançlığı yüzünden öldüğünü söyledi. Ayrıca Morgül, Ersoy’un kendisine ve diğer sanatçılara yaptıklarını da eleştirdi ve kibirin en büyük günahtır dedi.

Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül’den tepki
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.01.2024
A+
A-

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde kendi programında yaptığı açıklamada Zeki Müren’i hedef alarak “Acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama kıskançlığından öldü” dedi. Sözleriyle magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Ersoy’a bir tepki de Yılmaz Morgül’den geldi. Aramızda Kalmasın programına konuk olan Morgül, Ersoy’un yıllarca birçok sanatçıyla uğraştığını ve çok kibirli olduğunu söyledi.

“DEVRAN ÇAĞLAR SİZİN KISKANÇLIĞINIZ YÜZÜNDEN ÖLDÜ”

TV8 ekranlarında yayınlanan programa konuk olan Morgül, şu ifadeleri kullandı: “Ben 28 yıldır bunları bizzat yaşadım. Sizin bana yaşattıklarınız ne olacak? Siz Türkiye’nin en kıskanç sanatçısısınız. Bütün şarkılarımı yasaklatıp yayından kaldırdınız. Siz de kıskançlığınızla Devran Çağlar’ın psikolojisini alt üst ettiniz. Senelerce kendine gelemedi. Devran sizin kıskançlığınız yüzünden öldü. Rahmetle anıyorum. Hepimizle uğraşıyorsunuz.

Yılmaz Morgül, Zeki Müren'i hedef alan Bülent Ersoy'u yerden yere vurdu: Kibirli, kıskançlığınızdan insanlara neler yaşattınız

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.