İki hayranı konsere geç çıktığı için Madonna hakkında davacı oldu

Geçen ay New York’taki konserine iki saat geç çıkan Madonna hakkında iki hayranı tarafından dava açıldı. Konserin üç gece boyunca da 20:30’da başlaması gerekiyordu, ancak her seferinde 22:30’dan sonra başlamış ve 01:00 civarında bitmiş. Davacılar, organizatör Live Nation ve mekan Barclays Center’a ‘yanıltıcı reklam, ihmalkar yanıltma ve haksız ve aldatıcı ticaret uygulamaları’ için dava açıyorlar.

İki hayranı konsere geç çıktığı için Madonna hakkında davacı oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.01.2024
A+
A-

İki Madonna hayranı, geçen ay New York’taki konserine iki saat geç çıkması nedeniyle şarkıcı hakkında dava açtı.

Mahkeme belgelerine göre, konserin üç gece boyunca da 20:30’dabaşlaması gerekiyordu, ancak her seferinde 22:30’dan sonra başlamış ve 01:00 civarında bitmiş.

Konserler geç başladığı için bir çok kişi sabah erken işe gittikleri için konserden erken ayrılmak zorunda kaldı.

Davacılar, organizatör Live Nation ve mekan Barclays Center’a “yanıltıcı reklam, ihmalkar yanıltma ve haksız ve aldatıcı ticaret uygulamaları” için dava açıyorlar.

Michael Fellows ve Jonathan Hadden tarafından getirilen dava, Madonna’nın geçmişte de konserlerine geç başladığına dair örnekler vererek, belirtilen başka gecelerde de (14 ve 16 Aralık) aynı mekanda iki saatten fazla geç başladığına dikkat çekiyor. “Davalılar, bilet sahiplerine bilette yazılı olan başlangıç saatinin ve reklamda belirtilen saatin çok daha geç başlayacağı konusunda herhangi bir bildirimde bulunmadı ve bu da bilet sahiplerinin saatlerce beklemesine neden oldu” diyor mahkeme belgeleri.

Dava dosyaları ayrıca Madonna’nın “uzun bir geç başlama geçmişine” sahip olduğunu belirtiyor ve bunun örnekleri arasında “2016 Rebel Heart Tour’u, 2019-2020 Madame X Tour’u ve önceki turlar” bulunuyor. Davacılar, belirtilmemiş tazminat talebinde bulunuyorlar.

Bu durum , hayranların şarkıcının konserlerinde geç kaldığına itiraz ettiği ilk durum değil ve 2019’da bir hayran, bir ABD gösterisi için gecikme nedeniyle dava açmış, ancak bir ay sonra davayı gönüllü olarak geri çekmişti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.