Kanye West, 850.000 dolarlık titanyum protez dişler taktırdı

Kanye West, Instagram Hikayelerinde yeni diş takımını sergileyerek özel tasarlanmış titanyum protez dişler taktırdığını duyurdu. Bu protez dişlerin maliyeti 850.000 dolara ulaştığı söyleniyor. Protez dişlerin tasarımı Kanye tarafından yapıldı ve Beverly Hills’teki bir diş hekimi tarafından uygulandı. Kanye’nin bu yeni görünümü, dava edildiği iddialarının ardından ortaya çıktı.

Kanye West, 850.000 dolarlık titanyum protez dişler taktırdı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.01.2024
A+
A-

Kanye West, dişlerini çıkarttırarak yerine özel tasarlanmış titanyum protez dişler taktırdı. Donda rapçisi, Çarşamba günü Instagram Hikayelerinde yeni diş takımını sergiledi ve iddiaya göre bu protez dişlerin maliyeti 850.000 dolara ulaştı.

46 yaşındaki Kanye, titanyum gülüşünü gösteren özçekimini paylaştıktan sonra James Bond kötü karakteri Jaws’ı içeren bir Google arama ekranının ekran görüntüsünü paylaştı. Özel olarak tasarlanan protez dişlerin, elmaslardan daha pahalı olduğu söyleniyor ve bu protez dişlerin tasarımı Kanye tarafından yapıldı, maliyeti ise 850.000 dolara mal oldu.

Bir kaynak, bu cerrahi implantın Ye için özgün olduğunu ve Beverly Hills, California’daki Dr. Thomas Connelly ve Master Dental Teknisyeni Naoki Hayashi tarafından uygulandığını belirtti. Connelly, “[Kanye] süreçte çalışmak her adımda zevk vericiydi.

Benimle işbirliği yapma vizyonu diş hekimliği ilerlemesini aşıyor” dedi. Kanye’nin bu şaşırtıcı yeni görünümü, TMZ’nin müzisyenin Ocak 2022’de Soho House dışında bir adamı darp ettiği iddiasıyla dava edildiğini bildirmesinin ardından geldi. Müzisyenle tartıştığı iddia edilen adam, Kim Kardashian’dan ayrılmasını gündeme getirdikten sonra Kanye’nin ona “seni bir örnek yapacağım” diye bağırdığını ve ardından ona vurduğunu iddia etti. Kanye’nin şu ana kadar davadan söz etmediği bildirildi.

Kanye West, 850.000 dolarlık titanyum protez dişler taktırdı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.